Pri končnem stilu vam lahko pomagajo tudi modni dodatki

Lepota ženske ni samo v oblačenju, urejanju, negi in make upu. Vsaka ženska je na svoj način lepa, le če se tega zaveda, seveda pa oblačila, moda, modni dodatki, ličenje prispeva k temu, da je ženska še lepša. 

Meni na ženski je najlepši lep nasmeh. Nimam rada, da se ženska ne ceni. To vidim na daleč. Všeč pa so mi ženske, ki sem imajo rade in so ponosne same nase. Jaz včasih nisem bila ponosna sama nase in se je to videl na daleč. Moja samopodoba je bila res nizka. Sedaj sem drug človek, točno vem, kaj mi paše, kateri modni dodatki me naredijo posebno in kako se naličiti, da bom izžarevala sama sebe.

Spominjam se, ko sem želela biti lepa, da sem naredila par ključnih napak, ker sem preveč sledila trenutni modi, tako pri oblačenju kot pri ličenju. Vse lepo in prav, bila sem urejena od pete do glave, samo to nisem bila jaz. Tega sem se zavedala takoj, ko sem bila urejena, ker se nisem dobro počutila v svoji koži. Tudi veliki modni dodatki so mi bili lepi, vendar jaz jih nisem znala nositi.

Nekaj časa sem slepo sledila modi, nato pa sem se ustavila in pomislila, kdo jaz sploh sem in v katerih oblačilih se dobro počutim. Tudi modni dodatki so pri meni bili izziv. Želela sem si velik nakit, a pasal mi je majhen. Počasi sem sestavljala svoj novi stil. 

Moj stil je:

  • Tunike,
  • Pajkice,
  • Drobni in majhni modni dodatki,
  • Športna obutev.

To sem jaz in takoj, ko sem sestavila svoj stil, sem čutila olajšanje in ga začela nositi. Bila sem drug človek, veliko bolj samozavestna in dobre volje, kajti ta oblačila so bila pisana name in ti modni dodatki so bili na meni lepi. Najboljše je, če poslušate sebe, v katerih oblačilih se dobro počutite.