Praznjenje stanovanju ob selitvi na novo lokacijo in brezplačni mali oglasi

Kaj narediti, ko si najamete novo opremljeno stanovanje, staro stanovanje pa ste opremili sami in pohištva ne morete prenesti v novo? Rešitev so brezplačni mali oglasi, kjer lahko daš oglas in tako prodaš vse kar želiš. 

Sam sem si opremil podnajemniško stanovanje po svoje, takrat sem zapravil, kar nekaj denarja, ker je bilo pohištvo staro in sem prosil lastnika, če ga lahko opremim na novo. Lasnik ni imel težav z tem, ker je rekel, da ko bom šel jaz vem, ga bo tako in tako renoviral. No, pa je prišel tisti čas, ko so brezplačni mali oglasi še kako prav prišli, ker sem si našel novo stanovanje, ki bi ga lahko kasneje tudi kupil. To je bilo ključnega pomena, da sem se preselil, kajti vedno ne bom živel kot podnajemnik. 

To stanovanje pa sem moral sprazniti, vprašal sem sicer lastnika, če mu pohištvo pustim, a je vztrajal pri tem, da bo stanovanje renoviral in mu moje pohištvo ne pride v poštev, moral sem vse nekam odpeljati a kam? Spomnil sem se, da pa bi mi brezplačni mali oglasi še kako prav prišli. Imel sem dovolj časa za selitev, cela dva meseca, tako da sem imel tudi čas, da vse počasi prodam, kajti nikoli ne veš ali boš uspel prodati in kdaj te bo kdo poklical. 

Šel sem v akcijo in vse poslikal in objavil z čisto realnimi cenami, da bi čim več v najkrajšem roku prodal. Nisem želel podariti pohištva, kajti potreboval sem denar in kar nekaj denarja sem zapravil, da sem opremil stanovanje. Tako so brezplačni mali oglasi delovali v enem tednu sem prodal čisto vse kar sem objavil. Ker se še nisem nameraval seliti, sem moral prositi lastnika novega stanovanja, če se lahko selim prej. Lahko le rečem, da so mali brezplačni mali oglasi res dobra stran, kjer se lahko rešiš nepotrebnega pohištva na hitro.