Majice s tiskom zelo dobrodošle tudi na najrazličnejših dogodkih

Majice s tiskom zelo dobrodošle tudi na najrazličnejših dogodkih

Skoraj vse majice, ki jih nosimo, imajo vsaj en potisk ali pa jih krasi še kaj drugega. Le redko namreč vidimo kakšno majico, ki bi bila povsem enobarvna oziroma bela. Na majicah tako lahko videvamo smešne, zabavne, zbadljive in še kakšne druge vrste napisov ter potiskov.

Sicer pa so majice s tiskom zelo dobrodošla izbira za najrazličnejše dogodke, na primer za dekliščine, fantovščine, praznovanje rojstnih dni, športne prireditve.

 

Izdelovanje majice s tiskom po naročilu

Če se boste odločili za majice s tiskom, ki jih boste na primer nosili na dekliščini ali na katerem drugem dogodku, jih boste morali naročiti pri primernem ponudniku. Pri nas je precej podjetij, ki se ukvarja s prodajo tekstila, obenem pa poskrbi še za primeren potisk ali vezenje nanj. Ena od možnosti je seveda tudi ta, da v izbrano podjetje prinesete svoj tekstil, ki vam ga nato potiskajo.

Kakovostne majice s tiskom vas lahko stanejo različno veliko. Če bo vaše naročilo nekoliko večje, je velika verjetnost, da boste deležni še kakšnega dodatnega popusta. Naročilo pa preprosto lahko oddate kar po spletu. Pri tem ne pozabite navesti, koliko majic želite potisniti, v kakšni velikosti, kakšnem barvnem odtenku. Prav tako določite še vrsto potiska ali vezenja.

 

Raje majice s tiskom ali majice z vezenjem

Pri izbiri majice za različne priložnosti, na primer za promocijo, se ljudem postavlja večjo vprašanje. Je torej bolje naročiti majice s tiskom ali majice z vezenjem. Obe vrsti majic sta lahko na prvi pogled povsem enako privlačni, dejstvo pa je, da so majice z vezenjem zagotovo precej bolj kakovostne in trpežne na dolgi rok.

Seveda vas majice s tiskom stanejo kar nekaj denarja manj v primerjavi s tekstilom z vezenjem. A če prisegate na večjo kakovost, potem so oblačila z vezenjem zagotovo bistveno boljša izbira za vas.