Edini dodatek k prehrani, ki ga ima moj fant je omega 3

Danes moramo dobro skrbeti, da naše telo dobi vse vitamine in minerale, da tako ostanemo zdravi na dolgi rok, naša družina ima raznovrstno prehrano, kar je ključ do zdravja, je pa res, da imava z fantom tudi dodatke k prehrani, moj fant omega 3 in jaz vitamin C  in D. 

Jaz imam konstanten urnik in sem veliko doma, on pa ima veliko terenskega dela in včasih prespi tudi drugje, tako da si ta svoj omega 3 vedno nosi povsod. Jaz mu kupujem omega 3, ker on nima časa in najbolj me razjezi, ker ga nosi vsepovsod, da ga tudi založi in ga ne najde več. Tako me je zadnji poslal, po nove kapsule, komaj sem mu jih kupila in že mi je čez nekaj dni rekel, da naj mu grem po nove, ker je staro škatlo omega 3 izgubil. Že tako grem težko po te omega 3 kapsule, ker so drage in mi ni fajn kupovati, mogoče jih ravno zato ne jem jaz, ker da bi jih še jaz jedla, bi imela spet večji strošek na mesec, tako sem se raje odrekla omega 3 in imam raje vitamin C in D. 

No, pa sem šla ponovno po omega 3 in ko je prišel domov, sem mu rekla, naj saj vzame z seboj samo eno ploščico in drugo pusti doma, da bo tako tudi, če jih izgubi, izgubil samo eno ploščico. Videl je, da nisem ravno dobre volje, pa tudi vedel je zakaj. Tako mi je kar hitro rekel, da ne rabim skrbeti več za njegove kapsule omega 3, da si jih bo sedaj kupoval sam, ker ve, da niso ravno poceni in ne more vsak mesec pričakovati, da je to moj strošek. No, končno sem si mislila, da si pomislil kaj takega, sedaj si kapsule omega 3 kupuje sam.